Cateringlunch vecka 34

 In CateringLunch

19 – 23 augusti 2019

I dagens lunch ingår, sallad, bröd och smör.

Pris 125 kr ex moms

MÅNDAG
Wallenbergare med skirat smör, potatispuré och ärter
Må-Bra: Pocherad Nordsjöfisk med äggsås och dillkokt färskpotatis
Pasta med strimlad kyckling, vitlök och soltorkad tomat
Veg: Falafel med hummus och grönsaksbulgur
Veckans specialare: Svensk fläskfilé med kantarellsås, grillad tomat och klyftpotatis 135 kr
Veckans supersallad med rökt makrill och rostade grönsaker i senapsdressing 125 kr
Kräftstjärtsallad med dillmajonnäs 125 kr

TISDAG
Må-Bra: Kalvfärslimpa med dragonsås och kokt färskpotatis
Husets raggmunk med stekt rimmat sidfläsk och lingon
Pankopanerad fiskfilé med chilimajonnäs och kokt potatis
Veg: Pasta pesto med gröna krispiga grönsaker
Veckans specialare: Svensk fläskfilé med kantarellsås, grillad tomat och klyftpotatis 135 kr
Veckans supersallad med rökt makrill och rostade grönsaker i senapsdressing 125 kr
Kräftstjärtsallad med dillmajonnäs 125 kr

ONSDAG
Parmesanpanerad kycklingschnitzel med tomatsås och ris
Må-Bra: Rimmad ugnsbakad fiskfilé med saltkokta rödbetor, bacon och kapris
Pasta med krämig saffranssås och chorizo
Veg: Feta- och spenatbiffar med tzatziki
Veckans specialare: Svensk fläskfilé med kantarellsås, grillad tomat och klyftpotatis 135 kr
Veckans supersallad med rökt makrill och rostade grönsaker i senapsdressing 125 kr
Kräftstjärtsallad med dillmajonnäs 125 kr

TORSDAG
Må-Bra: Chili con carne med ris, crème fraiche och nachos
Ärtsoppa med fläsk, pannkakor med jordgubbskompott och lättvispad grädde
Mandelfisk med curry- och citronremoulade serverat med kokt färskpotatis
Vegetarisk tortellini med ädelostsås och krispiga grönsaker
Veckans specialare: Svensk fläskfilé med kantarellsås, grillad tomat och klyftpotatis 135 kr
Veckans supersallad med rökt makrill och rostade grönsaker i senapsdressing 125 kr
Kräftstjärtsallad med dillmajonnäs 125 kr

FREDAG
Panerad schnitzel med persiljesmör, citron, kapris, rödvinssås och rostad potatis
Teriyakikyckling med ris och strimlad purjolök
Må-Bra: Pocherad Nordsjöfisk med hummerdoftande sås och duchesstoppar
Veg: Spaghetti “arrabiata” med riven ost
Veckans specialare: Svensk fläskfilé med kantarellsås, grillad tomat och klyftpotatis 135 kr
Veckans supersallad med rökt makrill och rostade grönsaker i senapsdressing 125 kr
Kräftstjärtsallad med dillmajonnäs 125 kr

VECKANS LILLA SÖTA  22 kr
Cocoscola på browniebotten

 

 

Välkomna till MAISON PIERRE!

LÄGG DIN BESTÄLLNING PÅ: info@maisonpierre.com