Cateringlunch vecka 44

 In CateringLunch

29 oktober – 2 november 2018

MÅNDAG
Grillad chorizo serverad med ljummen potatissallad med semitorkad tomat, kapris och salviavinaigrett
Må-Bra: Ångad lax med sockerärter, citroncrème och dillslungad potatis
Pasta med fläskfilé, fransk senap och färsk dragon serverat med nyriven ost
Veg: Krämbakat ägg med rotfrukter och grovsenapssås

TISDAG
Husets klassiska raggmunk med stekt rimmat sidfläsk och rårörda lingon
Må-Bra: Tomatbakad Nordsjöfisk serverad med jasmin- och vildris samt saffransaioli
Chili på högrev med löksalsa, gräddfil, koriander och ris
Veg: Pasta pesto med vitlöksrostade valnötter och hasselnötter serverat med parmesanost

ONSDAG
Köttbullar med gräddsås, rårörda lingon, ättiksgurka och potatispuré
Timjanbakad fläskhare med tomat- och bbqsås samt rostad potatis
Må-Bra: Krämig hummersoppa med Nordsjöfisk och finskurna grönsaker
Veg: Chèvregratinerade rödbetor med bönor i örtdressing

TORSDAG
Ärtsoppa med fläsk och mejramskorv, husets pannkakor med tillbehör
Friterad Nordsjöfisk med dansk remouladsås och kokt potatis
Stekt kycklinglårfilé med currysås och basmatiris
Må-Bra: Veg. Ugnsrostad blomkål och skogssvamp med ljummen gräddvinaigrett

FREDAG
Panerad schnitzel med persiljesmör, citron, kapris, ansjovis, gröna ärter och stekt kulpotatis
Stekt lax med basilikacrème och rostad kulpotatis
Pasta Carbonara med stekt sidfläsk i krämig sås
Må-Bra: Veg. Citronbakad aubergine med tomatsås, tzatziki och ris med gigantbönor

Pris: 125 kr inkl. sallad, smör och hembakat bröd. (Pris exkl. moms)
Vi levererar i hela Stockholm mot en avgift!

 

VECKANS SALLADER

Veckans supersallad med varmrökt lax, bulgur, rödbetor, spenat och pepparrotscrème 120 kr
(En sallad som kryllar av vitaminer och nyttiga fetter. Ät gärna en bit gott bröd till)
Räksallad med gröna ärter, rödlök och Rhode Island 115 kr



Välkomna till MAISON PIERRE!

maisonpierre.se
info@maisonpierre.com
08-442 54 30