Cateringlunch v.3

 In CateringLunch

I DAGENS LUNCH INGÅR SALLAD, BRÖD OCH SMÖR

Pris 125 kr ex moms

LÄGG DIN BESTÄLLNING PÅ: info@maisonpierre.com


MÅNDAG

Pytt Bellman serveras med stekt ägg, inlagda rödbetor och saltgurka.

Ugnsbakad Nordsjöfisk med soltorkad tomat, basilikasås och kokt potatis.

Kåldolmar med gräddsås, lingonsylt och kokt potatis.

Vegetarisk: Potatis gnocchi med rostade grönsaker i en krämig paprikasås.

Veckans specialare: Entrecote Bourgogne med pommes frites. 145k

 

TISDAG

Mustig korvstroganoff med gräddfil och ris.

Stekt rimmat fläsk med raggmunk och lingon eller löksås och kokt potatis.

Fiskgratäng med bladspenat och gratinerade duchesspotatis.

Vegetarisk: Pasta med fetaost, oliver, zucchini i tomatsås.

Veckans specialare: Entrecote Bourgogne med pommes frites. 145k

 

ONSDAG

Klassiska Wallenbergare serveras med brynt smör, ärtor och potatispuré.

Örtöverbakad torskrygg med citronvitvinssås och kokt potatis.

Husets lasagne med riven Grana Padano.

Vegetarisk: Broccoligratäng med ädelostsås.

Veckans specialare: Entrecote Bourgogne med pommes frites. 145k

TORSDAG

Söt-syrlig, kokt kalv i dillsås servera med rotfrukter och kokt potatis.

Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med jordgubbskompott och lättvispad grädde.

Pasta med skaldjur i krämig dillvitvinssås.

Vegetarisk: Indisk linsgryta med raita och grönsaksris.

Veckans specialare: Entrecote Bourgogne med pommes frites. 145k

 

FREDAG

Panerad schnitzel med rödvinssås, persiljesmör, anjovis, kapris och stekt potatis.

Marinerad kycklingfilé med rostad vitlökssky och ugnsbakade potatishalvor.

Dillfylld strömmingsflundra med potatismos och skirat smör.

Vegetarisk: Quornstroganoff med paprika, lök, gräddfil och ris.

Veckans specialare: Entrecote Bourgogne med pommes frites. 145kr

 

 URVAL AV SALLADER FINNS HÄR

 

Välkomna till MAISON PIERRE!