Dags för fest!

 In Nyheter

Vi hjälper dig att hitta rätt miljö och rätt mat för din tillställning. Vi kan ordna event i våra egna lokaler eller så kommer vi till er på önskad adress!  Vad planerar ni just nu? Företagsfesten, studentmottagningen, BBQ-party, födelsedagen, förlovning, bröllop, dop… Alla anledningar är en bra anledning till att ha fest!

 

ESPLANADEN – En ljus och fräsch festvåning erbjuder vi på Esplanaden i Sundbyberg. Lokalen tar upp till 520 gäster och självklart finns även möjlighet att för mindre sällskap att arrangera en trevlig tillställning, både i stora salen men också i separata salar. På baksidan finns en stor, lummig uteplats som är perfekt för en drink innan maten och mingel under kvällen. I huset finns förutom den stora festlokalen; två mindre avskilda rum, kapprum och tre toaletter (varav en handikappanpassad). Här finns möjlighet att ordna en oförglömlig fest, från elegant bröllopsmiddag med vita dukar till party med scen, underhållning och dansgolv med blinkade ljus!

Vid en förfrågan på Esplanaden tar vi fram ett paketpris som innefattar mat, dryck samt arrangemangskostnad. I den ingår lokal, bord, stolar, dekor, serveringspersonal samt städ.

 

 

 

SJÖHUSET – Precis vid inloppet av Stockholm vid en pittoresk hamn ligger Brevik, på Lidingö. Här ligger den unika festlokalen Sjöhuset med en magnifik vy ut mot vattnet. Terrassen som vetter ut mot havet, är perfekt för en drink innan maten och under minglet en varm sommarkväll kan man njuta av båtarna som seglar förbi. Lika vackert är det en mörk höst- och vinterkväll med tända lyktor och kanske en värmande brasa i den öppna spisen. Sjöhuset har en genuin maritim karaktär och känslan i lokalen är hemtrevlig, personlig och går att smycka för att passa vilken tillställning som helst! Lokalen är för övrigt väldigt flexibel och det går utmärkt att ta med egen dryck mm. Vid en förfrågan gällande Sjöhuset kan man välja hur mycket man vill göra själv och hur mycket hjälp man önskar av oss på Maison Pierre.

 

 

 

Kontakta oss så tar vi fram lösningsförslag för just din tillställning!

Här nedan är en bild från en härlig sommarnatt i juli.