Lunchmeny v.4

 In VeckansLunch

Lunch serveras kl. 09.00- 14.00

LUNCH BUFFÉ Pris: 95 kr, 10% rabatt med VIP-kortet (86kr)

I dagens lunch ingår sallad, bröd, soppa, dryck, kaffe och liten sötsak.

VÄLKOMNA!

 

MÅNDAG

Ångad sejfilé med hummerdoftande sås och potatisstomp.

Skånsk kalops med morötter, rödbetor och kokt potatis.

Klassisk pasta carbonara med nyriven grana padanao

Vegetarisk äggpanerad aubergine med tomatsås och bulgur.

 

TISDAG
Natt-bakad BBQ-karré med ugnspotatis och coleslaw.

Smörstekt kapkummel Grenoble (kapris,rödbetor) med skirat smör och kokt potatis.

Stekt rimmat fläsk med raggmunk och lingon eller löksås och kokt potatis.

Vegetariska kikärtsbiffar med ajvarcremé.

 

ONSDAG

Pannbiff med stekt lök och rödvinssky serveras med persiljeslungad potatis.

Citronbakad laxfilé med dillvitvinsås och ljummen potatissallad.

Krämig pasta med strimlad biffrad och karljohansvamp.

Vegetarisk marockansk grönsaksgryta med buljongkokt ris.

TORSDAG

Fiskfärserad rödspätta med saffransås och dillpotatis.

Chicken á la King (lök, paprika, champinjoner) serveras med ris.

Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med jordgubbskompott och lättvispad grädde.

Vegetarisk, färsk cannelloni med västerbottensost och kantareller, toppad med ruccola.

 

FREDAG

Gratinerad fiskfilé med vit sparris, räksås samt potatis- och jordärtskockspuré.

Panerad schnitzel med rödvinssås, persiljesmör, anjovis, kapris och stekt potatis.

Stekt prinskorv med skånsk potatis och senapscrème.

Vegetarisk bondomelett med tomat och fetaoströra.

ALLTID PÅ MAISON PIERRE (beställs på buffé)

  • Veckans specialare: Entrecote Bourgogne med pommes frites. 145kr
  • Räksallad med Rhode Islandsås och gröna ärter 125 kr
  • Caesarsallad med vitlöksgrillat kycklingbröst, grana padano och vitlökskrutonger 105 kr

 

FREDAGSMYS: Äppelpaj med vaniljsås

 

 

 

SMAKLIG SPIS!