Lunchmeny v10

 In VeckansLunch

Lunch serveras kl. 09.00- 14.00

LUNCHBUFFÉ – Inklusive stor salladsbuffé med bröd, soppa, dryck, kaffe och liten sötsak. Pris: 99 kr

10% rabatt med VIP-kortet (90kr) Fråga i kassan innan betalning.


MÅNDAG

FISK: Sprödbakad fiskfilé med smörstekta champinjoner, örtdressing och kokt potatis

VEG: Gratinerade rödbetor med chèvre

KÖTT: Fläsksauté med champinjoner, zucchini och dragon. Serveras med potatispuré.

Köttbullar med citron-gräddsås, sticklök och potatisstomp.

 

TISDAG

FISK: Rimmad fiskfilé med en somrig touch av smörstekt gurka, pepparrot, toppad med vattenkrasse.

VEG: Pasta penne med hemgjord pesto.

KÖTT: Husets klassiska raggmunkar med stekt fläsk och lingon.

Sotad fläskytterfilé med ingefärsglaserade rotfrukter, purjolök och honungsdressing.

 

ONSDAG

FISK: Halstrad fiskfilé med skirat smör och saffranskokt potatis med gräslök.

VEG: Tortellini med spenat- och ostsås.

KÖTT: Wallenbergare klassiska tillbehör.

Ugnstekt chorizo med salsa och potatispuré.

 

TORSDAG

FISK: Laxpudding med skirat smör och gröna ärtor

VEG: Falafel med quinoasallad, basilika- och tomatsås.

KÖTT: Thai kycklinggryta med curry, kokosmjölk, citrongräs, pak choy och jasminris.

Svensk husmanskost; ärtsoppa med fläsk följt av pannkakor med kompott och vispgrädde.

 

FREDAG

FISK: Skärgårdsgryta med aioli.

VEG: Aubergine Piccata med het tomatsås och örtrisoni.

KÖTT: Panerad schnitzel med persiljesmör, citron, kapris, anjovis och stekt potatis.

Chili con carne med vita bönor och ris. Serveras med nachos och crème fraiche.

 

MAISON PIERRE SPECIAL, beställs i kassan

KÖKETS SPECIALARE: hamburgare med pulled beef med picklad rödlök och tryffelmajonäs. Serveras med pommes. 135kr

Räksallad med Rhode Islandsås och gröna ärtor 110 kr

Caesarsallad med vitlöksgrillat kycklingbröst, grana padano och vitlökskrutonger 105 kr