November

 In Catering, Kalender


Månaden där vi står och väger mellan höst och vinter. Även menyerna präglas av båda årstider, fortfarande fräscha råvaror från skörden men också det mustiga från vinterns smaker. Våga njut av mustigt mörker och tända ljus!
(Vi reserverar oss för eventuella ändringar beroende på tillgång på råvaror!)

BUFFÉER

BUFFÉ NOVEMBER 260 kr
Krämig jordärtskockssoppa i kopp med knaperstekt sidfläsk
Litet smörrebröd med rostbiff, pepparrotscrème och bakad rödlök
Rödbetssallad med pinjenötter och smulad ädelost
Inkokt fjällröding med gräslökscrème
Honungsrostade rotfrukter med mangold
Sallad med äpple och grov senapsdressing
Stenugnsbakat bröd och rört smör med flingsalt

HÖSTBUFFÉ 250 kr
Skogssvampspizzette
Smulad ädelost på endiveblad med hackade nötter och balsamicosirap
Rödbetsmarinerad lax med strimlad fänkål och citrusdressing
Sallad på tre sorters blomkål
Ugnsbakad kalvrulle med örtcrème
Krispig grönsallad med äpple och honungsvinaigrette
Stenugnsbakat bröd och rört smör

LILLA HÖSTBUFFÉN 185 kr
Skogssvampspizzette
Ugnsbakad kalvrulle med örtcrème
Rosad potatissallad med bladspenat
Krispig grönsallad med äpple och honungsvinaigrette
Stenugnsbakat bröd och rört smör

NORRLÄNDSK BUFFÉ MED ANDRA INSLAG 265 kr
Senapsmarinerad lax i kopp med hyvlad fänkål
Skogssvamptoast med västerbottenoströra
Enbärsrubbad hjortrostbiff med tranbärscrème
Matvetesallad med rostade grönsaker
Sallad med hyvlade betor och pumpafrön
Brieost med honungsrostade blandade nötter
Stenugnsbakat bröd och rört smör

NOVEMBERS COCKTAIL 105 kr
Skogssvampfylld rågkexkopp toppad med västerbottenoströra
Citronbakad lax på croûton med grana padanocrème och prosciuttochips
Miniwraps med rökt ren och pepparrot

SALLADER
Rostbiffsallad med chilirostade morötter och krämig currydressing 100 kr
Räk- och kräftstjärtsallad med citronmarinerad bulgur och avocado 125 kr

NOVEMBERTALLRIK 165 kr
Skogssvampspizzette
Senapsmarinerad lax i kopp med hyvlad fänkål
Enbärsrubbad hjortrostbiff med tranbärscrème
Matvetesallad med rostade grönsaker
Sallad med hyvlade betor och pumpafrön
Kuvertbröd och smör

FÖTRRÄTTER
Rödbetsgravad laxcarpaccio med citrusdressing toppad med friterad tortilla 95 kr
Krämig jordärtskockssoppa med rostat sidfläsk och skogssvampstoast med västerbotteoströra 105 kr
Inkokt fjällröding med löjromscrème, kuvertbröd och smör 95 kr

VARMRÄTTER
Helstekt vildsvinskarré med portvinssås, rotsellericrème och potatiskaka smaksatt med salladslök och örter 195 kr
Helstekt hjortstek med gräddsås, svart vinbärsgelé, persiljeslungade morötter och mandelpotatispuré 215 kr
Stekt fjällröding med löjromspotatis, vitvinssås och blancherade legymer 235 kr
Torskrygg med sherrysås och smörslungad röd spetskål serverat med tournerad potatis 225 kr

DESSERTER
Desserter med två priser kan beställas i hel eller halv storlek.
Liten blåbärspaj med vaniljcrème 55 kr
Vaniljpannacotta med äppelkompott och kaksmulor 40/60 kr
Bakat päron i kopp med karamellmousse 65 kr
Mörk chokladmousse med citrussallad 35/55 kr
Björnbärsmousse med björnbärskompott och cocosbotten 40/60 kr

SaveSave

KräftcocktailVin