Välkomna in i Maison Pierres smakrika, festliga och spännande värld!

Om oss

Maison Pierre erbjuder det mesta vad avser riktigt god mat! Visst minns man de tillfällen när just maten varit något utöver det vanliga. Maison Pierre har lagat mat ända sedan 1917 och därför kan vi med stolthet kalla oss ett av Stockholms mest anrika cateringföretag. Våra kunder delar oftast vår syn på kvalitet och därför arbetar vi enbart med de bästa råvaror. Vår personal har gedigen erfarenhet och ett genuint intresse för sitt yrke vilket tillsammans ger just det där lilla extra i smaken och som garanterar våra gäster riktigt fräscha måltider. Vi står till tjänst med allt från frukostar, luncher, cocktailmottagningar och konditorvaror till festliga middagar, event, galatillställningar och bröllop. För oss är ingenting omöjligt!

Om oss

Vi har levererat catering till allt från mindre privata tillställningar till företagsevenemang med hundratals gäster i snart 100 år. All mat som skall levereras, varm eller kall, måste tillagas med extra stor finess och kunskap vilket vi med vår långa erfarenhet är proffs på. Maison Pierre kan helt enkelt catering! Kökspersonal tillagar dagligen många olika rätter som intas på annan ort. Man kan hämta beställningar direkt hos oss eller så levererar vi till önskad adress. All mat kommer upplagd på porslin om inget annat önskas, varmt eller kallt, du bestämmer. Vi har ett bageri och konditori där vi tillverkar förstklassiga tårtor och bakverk. Vårt matbröd bakar vi själva i vårt eget bageri och serverar varje vardag till våra luncher i Pierres Matsal. Värt ett besök!

Champagne

Maison Pierre driver även egna och samarbetar med festvåningar. På Torsgatan 16, mitt i Stockholm, kan vi ta emot upp till 350 gäster. Lokalen går även bra att dela av för mindre sällskap. Vår lokal på Lidingö, Sjöhuset, är en fantastiskt fin lokal precis vid vattnet. Här kan vi ta emot upp till 120 gäster. Lite utanför stan, men en lantlig känsla och väl värt den extra restiden! Hos oss kan man även hyra den fantastiska Eric Ericssonhallen på Skeppsholmen. Det är den gamla Skeppsholmskyrkan som numera kan hyras som festlokal och tar upp till 450 sittande gäster. En av Stockholms finaste lokaler! Vi dukar och dekorerar efter gästens önskemål och komponerar allt från mingel och bufféer till tjusiga galamiddagar. Vi samarbetar även med ett antal andra lokaler i Stockholm.

Affärslunch

Pierres Matsal är vår lunchrestaurang på Torsgatan 16. Här serverar vi dagligen flera hundra gäster dagens lunch eller bokade affärsluncher. Vi har också fyra utrustade konferensrum för upp till 55 deltagare. Det kan vara ett ledningsgruppsmöte för två eller en konferens för flera, oavsett vilket är ni varmt välkomna till oss!

Om oss - kaffe

I kaffebaren kan man alltid hitta något gott. Här serverar vi smörgåsar, smoothies, frukt, lunchbaguetter, bullar och bakverk. Under lunchen kan du komponera din egen fräscha sallad. Och så har vi så klart gott kaffe och te!

Varmt välkomna!