Välkomna in i Maison Pierres smakrika, festliga och spännande värld!

Om oss

100 år av festligheter, måltider och galor utöver det vanliga.
Maison Pierre erbjuder det mesta vad avser riktigt god mat! Visst minns du de tillfällen när just maten varit något utöver det vanliga. Maison Pierre har lagat mat sedan 1917 och därför kan vi med stolthet kalla oss ett av Stockholms mest anrika cateringföretag. Våra kunder delar oftast vår syn på kvalitet och därför arbetar vi enbart med de bästa råvaror. Vår personal har gedigen erfarenhet och ett genuint intresse för sitt yrke, vilket tillsammans ger just det där lilla extra i smaken och som garanterar våra gäster riktigt fräscha måltider. Vi står till tjänst med allt från frukostar, luncher, cocktailmottagningar och konditorvaror till festliga middagar, event, galatillställningar och bröllop. För oss är ingenting omöjligt!
Låt dig inspireras!

Om oss

Tillagat med omsorg, bröd och bakverk från eget bageri.
Maison Pierre har levererat catering till allt från mindre privata tillställningar till företagsevenemang med hundratals gäster i snart 100 år. Alla måltider som levereras – varma som kalla – behöver tillagas med extra finess och kunskap, vilket vi med vår långa erfarenhet är proffs på. Maison Pierre kan helt enkelt catering! I köket tillagas dagligen många olika rätter som intas på annan ort. Du kan hämta beställningar direkt hos oss eller så levererar vi till önskad adress. Allt kommer upplagt på porslin om inget annat önskas, varmt eller kallt, du bestämmer. Vi har ett eget bageri och konditori där vi tillverkar förstklassiga tårtor och bakverk. Matbrödet bakar vi själva och det serveras varje vardag till våra luncher i Pierres Matsal. Värt ett besök!
Förslag på cateringmenyer.
Alltid rätt med en god och vacker tårta.

Champagne

Vi har festlokalen för jubileum, företagsevent, bröllop eller gala!
Vi driver egna festvåningar och samarbetar även med andras. På Torsgatan 16, mitt i Stockholm, kan vi ta emot upp till 350 gäster. Lokalen går även bra att dela av för mindre sällskap. På Lidingö har vi Sjöhuset, som är en fantastiskt fin festlokal precis vid vattnet. Hit kan du bjuda in upp till 120 gäster. Eftersom Sjöhuset ligger lite utanför stan, får du en lantlig känsla och som är väl värd den extra restiden. Du kan även hyra den fantastiska Eric Ericssonhallen på Skeppsholmen. Det är den gamla Skeppsholmskyrkan som numera kan hyras som festlokal och tar upp till 450 sittande gäster. En av Stockholms finaste lokaler! Vi dukar och dekorerar efter gästens önskemål och komponerar allt från mingel och bufféer till tjusiga galamiddagar.
Vi samarbetar även med ett antal andra festlokaler i Stockholm.
Läs mer om våra festvåningar.

Affärslunch

Vällagad lunch till vardags eller affärslunch och konferens i avskildhet?
Pierres Matsal är vår lunchrestaurang på Torsgatan 16. Här serverar vi dagligen flera hundra gäster dagens lunch eller bokade affärsluncher.
Vi har också fyra utrustade konferensrum för upp till 55 deltagare.
Konferensrummen kan du boka för ett ledningsgruppsmöte för två eller en konferens för flera – oavsett vilket är ni varmt välkomna till oss!
Mer om lunchmenyer och affärsluncher.

Om oss - kaffe

Matiga smörgåsar, härliga bakverk, fräsch sallad och annat gott i kaffebaren!
I kaffebaren kan du alltid hitta något gott när du är sugen på något lite mindre eller bara vill ta något lite snabbt. Här serverar vi smörgåsar, smoothies, frukt, lunchbaguetter, bullar och bakverk från vårt eget bageri. Under lunchen kan du komponera din egen fräscha sallad. Och så har vi så klart gott kaffe och te!
Vi ses i kaffebaren!


Varmt välkomna!